Checking camera settings, please hold!

Fotoshoots

Jouw leven, jouw moment, jouw droom, jouw shoot...

Boek vandaag nog jouw eigen shoot!"Mariska heeft een hele fijne manier van werken. Ze is heel rustig en heeft gevoel voor dieren waardoor ze zowel mens en dier op het gemak stelt en daardoor de band erg mooi kan vast leggen. Super leuke ervaring!"

[Ofra Bosma, fotoshoot met Shiraz]Wil je ook jouw bijzondere momenten voor eeuwig vast laten leggen? Neem dan contact op via de button onderin deze pagina, of stuur een e-mail naar info@balance-photography met je wensen! De gehanteerde tarieven zijn exclusief reiskosten. De reiskosten bedragen 19 cent per kilometer en worden berekend vanaf de postcode 6816 VA (Arnhem) tot de locatie en terug.

De genoemde prijzen zijn geldig tot en met een combinatie van 4. Bijvoorbeeld 1 mens, 3 paarden of 2 mensen met 2 paarden, etc. Is de gewenste combinatie groter dan 4 of betreft het een commerciele fotoshoot? Neem dan per e-mail contact op om jouw wensen en de mogelijkheden door te spreken.


Voorbeeld bestelpagina?Wil je alvast bekijken hoe een bestelpagina eruit ziet? Dat kan! Klik op deze link en log in met de volgende gegevens:

* Inlognaam: demo@balance-photography.nl
* Password: demo

Kies vervolgens in de blauwe balk bovenin voor 'Voorbeeld Bestelpagina'.

             Neem nu contact op!